Liczba postów: 7
Liczba wątków: 1
Reputacja:
1
Jak w temacie, to ja: Ania W., starsza pani (uprawnienia emerytalne w mundurówce), dumna mama chrzestna Lucka, mama Kozy Ewy i pasacielka kota Jaxa Tellera (wielbicielki Synów Anarchii, you know). Szczęśliwa żona, tfu tfu, na psa urok. Kocham Oborę Kanionka miłością pierwszą, amen.
Liczba postów: 17
Reputacja:
1
(09-04-2015, 11:51 PM)Ania W. napisał(a): Jak w temacie, to ja: Ania W., starsza pani (uprawnienia emerytalne w mundurówce), dumna mama chrzestna Lucka, mama Kozy Ewy i pasacielka kota Jaxa Tellera (wielbicielki Synów Anarchii, you know). Szczęśliwa żona, tfu tfu, na psa urok. Kocham Oborę Kanionka miłością pierwszą, amen.
Hej Pierwsza Odważna
miło się poznać, choć w zasadzie to już się znamy. Ciekawam, jak będzie. A Lucek? Skąd się wziął? Bo chyba przegapiłam jakieś komentarze. Lucyfer???
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
(10-04-2015, 12:08 AM)Ola napisał(a): (09-04-2015, 11:51 PM)Ania W. napisał(a): Jak w temacie, to ja: Ania W., starsza pani (uprawnienia emerytalne w mundurówce), dumna mama chrzestna Lucka, mama Kozy Ewy i pasacielka kota Jaxa Tellera (wielbicielki Synów Anarchii, you know). Szczęśliwa żona, tfu tfu, na psa urok. Kocham Oborę Kanionka miłością pierwszą, amen.
Hej Pierwsza Odważna
miło się poznać, choć w zasadzie to już się znamy. Ciekawam, jak będzie. A Lucek? Skąd się wziął? Bo chyba przegapiłam jakieś komentarze. Lucyfer???
hej! to tak na probe, zeby zobaczyc, jak to dziala.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To i ja się witam. Z wielką sympatią zaglądam do Obory.
Liczba postów: 16
Reputacja:
2
Dzień dobry, tu kolejna starsza pani :-) jestem matką dwójki dorosłych dzieci, syn 25 corka 22, macochą dwóch chłopaków 9 i 11, pańcią dla mini terriera, księżniczki Cirilli, babcią kota persa pięknej Heleny zwanej Leną i narzeczoną wielkiego łysego mistrza wschodnich sztuk walki. Mam dość ciekawe życie a miałam dużo bardziej i pewnie dlatego Kanionek postawił mnie do kąta dobrych rad ;-) więc dygam grzecznie i służę pomocą :-)
Reputacja:
0
10-04-2015, 02:50 PM
Z racji zbliżającego się weekendu Dzień Coraz Lepszy Wszystkim
Lista wątków apetyczna, sado-maso brzmiał zachęcająco, ale skoro to polityka, wolę nie tykać i zapewne odnajdę się w mętnych nurtach filozoficznego odmętu
Ewentualnie w kąciku literacko-filmowym, jeśli takowy powstanie, mogę się udzielać w cyklu "polecam", podpółka "to się nadaje do kryminału"
Wznoszę toast za zdrowie FOKi i wszystkich Foczek
Fredzia
PS Ciekawe, ile potrwa czasoprzestrzenna ewolucja przenosin z komentarzy na forum
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
To i ja witam wszystkich. Podejrzewam że jestem najmłodsza z grona, ale kogo by to obchodziło Kasia- matka przyrodnia sześciu kotów, trzech psów, stada Zielononóżek i jednej KOKO, która myśli że jest psem.
Pozdrawiam wszystkich FOKowiczów i Kanionka oraz wszystkie te, co skaczą i fruwają
Liczba postów: 7
Reputacja:
0
Ziędobry, nazywam się Mariola , mam lat od groma i trochę, chwilowy dołek, który zamierzam pogonić, żeby nie zamienił się w deprechę, posiadam córę już baaardzo pełnoletnią - sztuk 1 (już "na swoim") , Milaczka, z którym żyję na kocią łapę już z dziesięć lat- sztuk 1, koty unijne- wbrew pozorom bliźniaki - sztuk 2, mały domek w sporym mieście- ale za to z drzwiami do lasu ! - a z zamiłowania jestem bardzo małoobszarowym ogrodnikiem, nałogowym dziergaczem , czytaczem, oglądaczem itp. Trochę głupio się przyznać, ale interesuje mnie prawie wszystko (myślę, że internet został specjalnie dla mnie stworzony) - więc, niestety, nie mogłabym kandydować w wyborach Miss (niech będzie, że to główny powód).
Z powodu wyżej wymienionych nałogów jestem w stałym niedoczasie i na forum raczej nie poszaleję, bo i do roboty trzeba czasem pójść... w sensie 5 razy w tygodniu na 8 godzin- straszny pożeracz czasu. Stanowczo wolę życie pozabiurowe...
Aha, mam jeszcze skłonność do tworzenia niekończących się zdań i nadużywania znaków interpunkcyjnych, o emotikonach nie wspomnę :)
Bardzo wdzięczna jestem Barbarelli, że w odmętach internetu wyłowiła taki skarb, jak Kanionkowo, i wskazała doń drogę na swoim blogasku :) Co prawda przybył mi nowy nałóg, ale, przy tak bogatej kolekcji już posiadanych, jeden więcej czy mniej nie robi różnicy.
Mam nadzieję, że zapiski z Obory będą pojawiać się do końca świata , a nawet dzień dłużej , czego sobie i Państwu życzę :)
Reputacja:
0
No to poznajmy się!
Kasia, już niestety nie tak młoda jak kasia96. Mama studentki i gimnazjalisty.
Jestem" własnością " 3 kotek. W planach pies, ale to już z inicjatywy męża.
Ostatnio mało się udzielam na forum z powodu różnych zawirowań,
ale zaglądam codziennie. to już chyba forma uzależnienia. Ale jaka cudna.
Mam nadzieję , że dobrze się wpisałam...
Buziaczki dla całej OK i Foczek (foczki, ale to brzmi!)
Kasiacz
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Cześć
Jestem już mocno pełnoletnią wiejską babą,matką jednej też już pełnoletniej córki.i posiadam również tego samego od 25 lat męża.
|