Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$ratings_update_error - Line: 5 - File: showthread.php(799) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(799) : eval()'d code 5 errorHandler->error_callback
/showthread.php 799 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1042 eval
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1042 eval
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 21 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(1621) : eval()'d code 21 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kozuchy
Ta najwyższa fota jest moją ulubioną. Świetnie ich złapałaś :D
Odpowiedz
Moje owieczki Smile

Załączone pliki Obrazki

Odpowiedz
Oooo, Paryja, ale się wzruszyłam! Podwójnie. Bo raz, że mała Paryja wygląda całkiem jak mały Kanionek (ale w sumie to na tych starych, czarno-białych zdjęciach wszyscy wyglądaliśmy tak samo, co nie ?), a dwa, że owieczki... Nie dalej niż wczoraj myślałam o swoich owieczkach, tych poległych, co to ich nie mogę do dzisiaj odżałować.

Kozy przepiękne, zdjęcie pierwsze od góry - palce lizać, boki zrywać, łosiołek jak zawsze poczciwy... Ech Smile
Buziaki od moich dla Twoich Smile
Odpowiedz
Paryja, jakie słodkie owieczki, jakie słodkie foteczki :) Uwielbiam te stare foty. Rozmazane, niostre momentami, z czasem umorusanymi, szczęśliwymi (przynajmniej w danym momencie) urwipołciami zatrzymanymi na chwilę w locie.

Tak poza tym, to wygląda, jakbyś na tym wyższym liczyła (na palcach) owcze kopytka. To skupienie :)
Odpowiedz
Zdjęcia kóz są chłopowego autorstwa (ja umiem robić tylko nieostre Wink )
Kanionku przekazałam buziaki kozom, one dziękują i buziują w drugą stronę ,szczególnie Borsucz prosiła cobyś Bożenie dała czule z bańki, bo wiesz... one są siostrami rozdzielonymi w życiu przedpłodowym a czasem myślę nawet że są jedną kozą Wink .  
  Co Laska kazał przekazać Twoim kozom, nie powtórzę bo się wstydzę Wink

Z tych starych zdjęć mam nieziemską uciechę.
Na pewno ojciec wtedy mi mówił: "ucz się dziecko, bo jeśli nie to będziesz całe owce pasać  " i na tym zdjęciu gdzie jestem skupiona, rozważam czy to warto się uczyć, skoro pasienie owiec jest takie przyjemne Smile Gdyby ojciec hodował wtedy kozy pewnie bym nawet przedszkola nie skończyła Smile
Odpowiedz
Big Grin
Też chciałam wspomnieć o tym skupieniu Smile
Oraz o minie tej owieczki, co to zapewne wydaje ostatnie tchnienie w Twym czułym uścisku Smile Pamiętam, choć jak przez mgłę, że raz dostałam od Prababci (raz, bo to daleko było, gdzieś pod Sandomierzem, i to były jedyne wakacje u Prababci) małego, żółtego kurczaczka pod opiekę. Dali mi go, bo był kulawy, więc pewnie i tak "na zmarnowanie" Big Grin No ale po kilku godzinach zabrali, bo zmarnowanie zmarnowaniem, ale tulenie kurczaczka na śmierć to już przesada i paragraf Big Grin
Odpowiedz
(21-10-2016, 05:59 PM)paryja napisał(a): Moje owieczki Smile

A ja protestuję! To nie jest Paryja! Bo gdzie jest fajka, hę?
Oraz, na pierwszym zdjęciu zwłaszcza, wyglądasz jak krasnoludek Smile)
Odpowiedz
Fajkę zaczęłam ojcu "podciągać"(kiedy się odwrócił) jakieś dwa,trzy lata później Wink

Zorientowałam się że właśnie mi mija rok z Kanionkiem i kozami Smile i przeczytałam sobie niniejszy watek od początku, i się normalnie wzruszyłam.
Sporo się zmieniło: Luśka przerosła samą siebie chyba dwukrotnie, Romuald z dzika zmieniła się w łasicę i zawsze podtyka się do głasków, Borsucz przestała żreć jak dzika świnia i żre jak oswojona świnia, Pączka jest znacznie większa (i znacznie grubsza) niż jej matka rok temu... w dalszym ciągu uważam że kozy to najmilsze stworzenia na świecie, jestem nieco spokojniejsza (choć niedużo) i wiem (prawie na pewno) kiedy nastąpią wykoty Smile
Odpowiedz
" Borsucz przestała żreć jak dzika świnia i żre jak oswojona świnia" - to wydało mi się zabawne, dopóki nie przeczytałam tego: " i wiem (prawie na pewno) kiedy nastąpią wykoty". BUHAHAHA! Cały rok z kozami i nadal Ci się wydaje, że wiesz coś, choćby PRAWIE na pewno? Big Grin Przecież one żyją tylko po to, żeby nas robić w konia! I w osła. I w idiotę Smile
Ja puszczam Pacanka w stado na początku listopada, a i tak wcale się nie zdziwię, jak np. Irena wykręci mi numer i urodzi 10 marca. A Roman do czerwca będzie udawała, że należy jej się więcej ziarek, a później znów tylko balia wody Wink
Odpowiedz
Językowo poprawnie, logicznie błędnie. Otóż bierze Koninek Pacanka na smycz, Pacanek decyduje o kierunku, przyspiesza i Koninek go puszcza. I nie było to 1. listopada...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości