Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$ratings_update_error - Line: 5 - File: showthread.php(799) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(799) : eval()'d code 5 errorHandler->error_callback
/showthread.php 799 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 21 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.1.30 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(1621) : eval()'d code 21 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kozuchy
A ja właśnie znalazłam w takim zapiździajniku w drugiej części obory dwa drewniane pudełka, misternie wykonane, co mi wyglądają właśnie na żywołapki! Tylko nie wykumałam jeszcze, jakim cudem one się mają zamykać po wejściu doń gryzonia - od frontu jest rozwiązanie jak w garażu z opuszczaną roletą, tylko pilota brak Wink No i u mnie w takie żywołapki najprędzej złapie się Gamoń, tak do połowy by wszedł, a potem biegał z pudełkiem na głowie. A swoją drogą - mieszkam tu już pięć lat, nie wiem jaki jest kolor mojego domu i jeszcze nie odkryłam wszystkich skarbów po Cebulackich...

A z owcami to szkoda gadać. To znaczy z owcami na pewno gada się fajnie, tylko z ludźmi ciężko się porozumieć. Cóż, był czas przywyknąć.
Odpowiedz
Paryja, co u Twoich kozuchów?
Odpowiedz
Moje kożuchy rosną wszerz Smile Albo coś im tam rośnie... strasznie żrą! kiedy już się zorientowały że siano, owies, buraczki, kapusta są produktami spożywczymi to boję się ich z żarciem zostawić same, bo są tak zachłanne że boję się że się udławią .
odrywają się od michy tylko po to żeby sprawdzić co je druga bo może coś lepszego Smile
A jeśli zajrzę do nich z pustymi rękami to TAK patrzą Smile
Odpowiedz
Nie czytać przy jedzeniu !!!

Ratunku ! Kanionku, dziewczyny, chyba czekam na poród ! Matko kozia !
I to Luśka !
Wypuściła glut, najpierw krwawy, potem brązowy, bezwonny, nie zauważyłam (choć świeciłam nawet latarką) żeby miała powiększone, rozpulchnione czy zaróżowione podogonie, cycki też jej nie urosły, brzuch zresztą też nie za bardzo . Luśka zachowuje się najnormalniej w świecie, jest bezczelna jak zwykle i żarłoczna jak co dzień, skacze, przepycha Romuald i obgryza mi paluchy ! Nie jest niespokojna, nie meczy, nie merda ogonkiem więc chyba nie rójka !
Do weterynarza żadnego nie mam co dzwonić bo oni tu albo od piesków i kotków albo od krów . Kozy ich w zasadzie nie interesują.
Przeczytałam wszystkie polskie fora i trzymam się myśli że to czop śluzowy i ze w ciągu tygodnia mogę się spodziewać potomstwa! Przeczytałam również u Kanionka o glutowym oszustwie Bożeny i już nie wiem co myśleć.
Nie, nie pójdę spać do koziarni choć myśl kusząca Wink zaglądam co jakiś czas i widzę tylko spojrzenie z cyklu "co przyniosłaś ? "
W dodatku jeśli ona teraz urodzi to znaczy że zaszła w ciążę będąc dziecięciem.

Chyba znów się urżnę ! Nikt nie ostrzegał że posiadanie kóz grozi alkoholizmem .
Odpowiedz
Paryja, trzymaj się dzielnie!!!!
To będzie kolorowa noc....

"Zdrowego" porodu!!! :)
Odpowiedz
Trzymam się :nie wiem czy dzielnie ale trzeźwo Smile I trzymam kciuki żeby to właśnie poród był, a nie inne co niedobre i myślę że to jeszcze nie dziś Smile
Byłam przed chwilą u nich i podogonie Luśki się zaróżowiło.
Odpowiedz
A Luśka nic, nie ma śladu po wczorajszych wyczynach.
Poleciałam raniutko do kóz, z cichutką nadzieją że zastanę tam jedną śliczną koźlątkę, Kozy trochę się tylko zdziwiły że tak wcześnie przyszłam, Luśka posłała mi spojrzenie "wyluuuzuj", Romuald łypnęła bez zainteresowania.
No to luzuję Smile do następnego alarmu.
Odpowiedz
Heh, dziewczyny wiedzą, jak Cię zabawić :)
Odpowiedz
Paryyyyjaaaa!? Żyjesz?
Jak kozy? Było coś dalej z tym glutem?
Ło matko, cała w nerwach jestem.
Odpowiedz
Luśka mówi żebyś się nie denerwowała Smile
Na moje całkiem niewprawne oko to chyba coś z tego będzie... ale kiedy ? Obie mają opuszczone brzuchy i doły głodowe na wierzchu, Luśka się dziś nie rzuciła na owies i tak się dziwnie przeciąga, ale kiedy wróciłam z lasu i przyniosłam gałązki brzozowe i olchowe z kwiatkami to już się rzuciła. Pod ogonem lekko zaróżowione. Zaglądam do nich co chwilę, w międzyczasie czytając setny raz wątki porodowe na kozich forachSmile
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości