Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$ratings_update_error - Line: 5 - File: showthread.php(799) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(799) : eval()'d code 5 errorHandler->error_callback
/showthread.php 799 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 21 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(1621) : eval()'d code 21 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kozuchy
Wy/raz, wg UE koza może za jednym zamachem urodzić do czwórki koźląt, więcej nie przewidują. Na jakimś forum czytałam o narodzinach pięcioraczków a nawet sześcioraczków (ale czy to prawda aby ?)
Prosiaczku Romuald chyba nie wytrzyma do 27 lutego Wink
W zeszłym roku urodziła dwójkę a brzuch miała sporo mniejszy niż w tym roku, trojaczki mnie nie zdziwią.
W zeszłym roku Romuald urodziła w tłusty czwartek i w tym roku też ma szansę, tłusty czwartek wypada 23 lutego, ale ona chyba nie będzie tyle czekać.

Kalendarz hmmm Wink
Czekam właśnie na info od Mitenki bo też niewiele wiem Smile
Odpowiedz
dzięki Wy/raz Big Grin moja parka to już stare prawie 14-latki, ale to fakt pierwsze 2 lata wycięte z życiorysu i survival Sick

Paryja, Romuald wie co robi Tongue tłusty czwartek to najfajniejszy dzień, jaki jeszcze pozostał w tym cholernym lutym. Prawie Ci zazdraszczam bo dzięki porodówce masz  sensowne zajęcia życiowe, a nie tylko ta praca i praca (w sensie biurowa) i to jeszcze w tym lutym Angry
Odpowiedz
Paryja, ghatulajce z okazji Mhocznego :D
Niech się mu łapki ułożą i generalnie niech mu się układa.
Zdrowym bycie upraszcza albowiem całą resztę :)
Odpowiedz
W koziarni spokój ... chyba naprawdę na tłusty czwartek dziewczyny czekają ....
Odpowiedz
(20-02-2017, 05:08 PM)paryja napisał(a): W koziarni spokój ... chyba naprawdę na tłusty czwartek  dziewczyny czekają ....

Czy kózki się namyśliły przed Chudą Środą? Trzymam kciuki 4 (bo u nóg też umiem), bo tak mi wychodzi, że coś się dzieje. Gorąco pozdrawiam.
Odpowiedz
Dzieje... nie dzieje...dzieje... trochę dzieje... teraz nie dzieje Wink
Wpadłam koło szóstej do koziarni obmacałam najbardziej podejrzane kozy i wyszło mi ze Lalka dziś urodzi, ale że cycki takie jeszcze niebardzo, to uznałam że pewnie po południu. Poszłam po sianko, dościeliłam w koziarni, wróciłam do domu na kawę i śniadanko, Poszłam do koziarni, znów obmacałam Lalkę, nad ogonem kratery normalnie, więzadeł ni ma! będzie rodzić, wróciłam do domu (......)
Sześć(a może jedenaście) powrotów do domu później znów obmacałam Lalkę i tym razem więzadła wróciły jak druty zbrojeniowe, ale za to cycki już bardziejsze.
I tak se latam cały dzionek i pewnie spać też wcześnie nie pójdę, bo pół nocy latać będę, a potem wstanę o piątej i polecę do koziarni Wink
I bardzo proszę wariatce nie dokuczać ! I nie śmiać się z wariatki proszę !
Wink
Odpowiedz
(21-02-2017, 08:43 PM)paryja napisał(a): Dzieje... nie dzieje...dzieje... trochę dzieje... teraz nie dzieje Wink

To trzymam te kciuki. Niech niosą tłuściutkie koźliczki.
Odpowiedz
A gdzieżby kto śmiał się śmiać ;D
Mam nadzieję, że masz blisko chałupy to kozie Betlejem, bo inaczej zakwasów w więzadłach dostaniesz ;)
Odpowiedz
Blisko, kilkanaście metrów raptem, i w sumie przyzwyczajona do tych kursów jestem tylko zwykle jednak wolniej kursuję Wink

Wy/raz kciuki trzymaj tylko stopami, albo zamiennie, bo wiesz ostatni wykot mam koło połowy marca więc ręce mogą Ci się w tym czasie przydać...
A moimi alarmami już i tak nikt się nie przejmuje Big Grin chyba nawet ja sama Wink

A więzadeł przed południem naprawdę nie było! tylko takie chrzęszczące dziury ...
Odpowiedz
Chrzęszczące dziury?!??? ?!
Anatomia kozy to rzecz przedziwna, zaprawdę ;)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości