Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$ratings_update_error - Line: 5 - File: showthread.php(799) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(799) : eval()'d code 5 errorHandler->error_callback
/showthread.php 799 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1015 eval
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1042 eval
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 21 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.1.29 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(1621) : eval()'d code 21 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kozuchy
BARDZO PROSZĘ mnie nie uświadamiać Wink

Nie dopuszczam do świadomości że któraś mi urodzi przed końcówką lutego! Inaczej zacznę alarmy porodowe za tydzień Big Grin

Atosie, a zapisałeś datę ?
Odpowiedz
Drogi Atosie. Zupełnie nie rozumiem, o czym mówisz! To znaczy owszem, jasne, że nie jestem w stanie utrzymać Pacanka na smyczy, i gdy widzę, że Śmierć macha do mnie kosą zza węgła, to puszczam smycz, ale TO BYŁO NA PODWÓRKU, i Pacanek poleciał tam, gdzie miał nadzieję dostać ziarka, czyli do drzwi od warsztatu. NO CHYBA, że masz na myśli ten dzień w okolicy połowy października, gdy przyszedłeś do mnie i powiedziałeś, że nie domknąłeś furtki północnej i wtedy Irena... Ale nie wiem, no nie wiem, może to moja pamięć mnie myli ;-P
Odpowiedz
Kooooozzzy i łosiołek i łowiecki - a wszytkie taakie pikne ???? ach ach, wzdech, wzdech.

Yyy a co to za zapytajniki mi wyskoczyły? To buźki uśmiechnięte miały być!
Odpowiedz
Trzynastego lutego roku bieżącego, ze związku kozy hm alpejskiej Kasiuli i koziołka alpejskiego Laski, przyszedł na świat czarny jak noc,  Mhoczny Symbol Szatana Big Grin

Początek miał kiepski i nieco się o niego martwiłam, bo miał całkiem gumowe nóżki i nie dawał rady wstać. Wczoraj już nóżki mu się wzmocniły i już sam, bez mojej pomocy przypinał się do cyca. Jeszcze się biduś zatacza i nie stoi jeszcze na kopytkach tylko na piętach, postępy jednak są, więc jestem dobrej myśli.
Mamusia jest nieco zdziwiona przychówkiem ale troskliwie się gówniarzem zajmuje.

Zdjęcia wrzucę jak się Demoniszcze całkiem pozbiera, bo dowody jego niemowlęcej nieporadności mogą źle wpłynąć na przyszłą karierę Wink
Odpowiedz
Rainbow 
(15-02-2017, 03:42 PM)paryja napisał(a): Trzynastego lutego roku bieżącego, ze związku kozy hm alpejskiej Kasiuli i koziołka alpejskiego Laski, przyszedł na świat czarny jak noc,  Mhoczny Symbol Szatana Big Grin

Gratulacje  Smile. Wszystkiego dobrego dla nowego przychówku i ciebie. Czekam na zdjęcia Lucyferka vel Lucka. Big Grin
Odpowiedz
(15-02-2017, 04:22 PM)wy/raz napisał(a):
(15-02-2017, 03:42 PM)paryja napisał(a): Trzynastego lutego roku bieżącego, ze związku kozy hm alpejskiej Kasiuli i koziołka alpejskiego Laski, przyszedł na świat czarny jak noc,  Mhoczny Symbol Szatana Big Grin

Gratulacje  Smile. Wszystkiego dobrego dla nowego przychówku i ciebie. Czekam na zdjęcia Lucyferka vel Lucka. Big Grin

Nazwij go Aniołek, Andżel, Angieł - przekornie Smile
Odpowiedz

Nie jest łatwo Demoniszczu fotkę strzelić ale coś się udało.
Tegorocznych szczeniaków staram się nie nazywać bo wszystkie muszą pójść do ludzi, a takie nazwane to wiadomo, trudniej oddać. Ale Angiełek mi się podoba. Albo Angiełek Mefiu Wink

Załączone pliki Obrazki

Odpowiedz
Wow! ale pikne!
Tylko skąd ono takie czarne? Przez komin wlazło? Smile)
Odpowiedz
Otóż nie wiem Smile
Tzn. trochę wiem.
Zadzwoniłam z ciekawości do byłej właścicielki moich "diabłów świętokrzyskich" i okazałosię że tatuś diabłów (również alpejczyk) przenosi czarne geny. I oni też mają w tym roku urodzaj na czarne. Musi któraś praprababcia mezalians popełniłaSmile
Odpowiedz
(16-02-2017, 01:30 PM)paryja napisał(a): Musi któraś praprababcia mezalians popełniłaSmile

Z kominiarzem? Smile)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości