Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalendarz 2022/2023
Lightbulb 
Zespół kalendarzowy serdecznie wita wszystkie Kozy i zaprasza do wykazania inicjatywy.

1. Cytaty: kopiujecie cytat z podaniem autora i najlepiej z linkiem do strony, na której się znalazł.
2. Zdjęcia: prawym klawiszem myszki klikamy na zdjęcie i dajemy kopiuj adres obrazu. Tu również proszę o podanie linka do strony, z której pochodzi.

W pamięci mam, że niektóre z Was już pisały, że to jest zdjęcie do kalendarza, albo że to trzeba umieścić, jednak, żeby żadna z sugestii nie umknęła proszę o przypomnienie.

Gdyby ktoś chciał się zaangażować we współpracę od strony tworzenia również zapraszam. I powiem Wam, że pomimo zalatania, braku czasu, zmęczenia, obaw czy innych rzeczy - tworzenie jest fajne. Na tyle fajne, że ma tylko jedną wadę. Znajomość efektu końcowego. Co prawdę, być może kłania się demencja, ale komputer a papier to dwie różne rzeczy. I zawsze efekt końcowy mnie zaskakuje.

Z ramienia Zespołu wy/raz

P.S. Serdecznie zapraszam i jestem z góry wdzięczna za współpracę.
Odpowiedz
No to ja się zgłaszam do współpracy, bo mi tak jakoś wypada Big Grin

Ja już kiedyś się odgrażałam, że jeśli Kozy NAPRAWDĘ nie chcą niczego sugerować i NAPRAWDĘ jest im wszystko jedno, z czego się będzie składał Kalendarz, to ja, Kanionek, zawsze mogę zrobić swoją wersję! Będą cytaty z KATA, a na okładce Andrzej z czerwonymi rogami!
Odpowiedz
Czekamy na Andrzeja z czerwonymi rogami i cytat z Kata.

na sugestię blogową mitenki:
https://kanionek.pl/wp-content/uploads/2...C09028.jpg
Odpowiedz
(22-12-2022, 06:21 PM)kanionek napisał(a): No to ja się zgłaszam do współpracy, bo mi tak jakoś wypada Big Grin

Ja już kiedyś się odgrażałam, że jeśli Kozy NAPRAWDĘ nie chcą niczego sugerować i NAPRAWDĘ jest im wszystko jedno, z czego się będzie składał Kalendarz, to ja, Kanionek, zawsze mogę zrobić swoją wersję! Będą cytaty z KATA, a na okładce Andrzej z czerwonymi rogami!

Cycaty z KATA - tak przeczytałam ¯\_(ツ)_/¯

(07-01-2023, 04:02 PM)wy/raz napisał(a): Czekamy na Andrzeja z czerwonymi rogami i cytat z Kata.

na sugestię blogową mitenki:
https://kanionek.pl/wp-content/uploads/2...C09028.jpg

Trochę mi szkoda, że rysunek Diabła już był, można by zrobić kolaż.

(22-12-2022, 06:21 PM)kanionek napisał(a): No to ja się zgłaszam do współpracy, bo mi tak jakoś wypada Big Grin

A jak chcesz swój kalendarz to tylko skiń kopytkiem i załatwimy to.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości