Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/showthread.php 28 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$ratings_update_error - Line: 5 - File: showthread.php(799) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(799) : eval()'d code 5 errorHandler->error_callback
/showthread.php 799 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1042 eval
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1042 eval
/inc/functions_post.php 834 get_post_attachments
/showthread.php 1121 build_postbit
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$post_deleted_error - Line: 21 - File: showthread.php(1621) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php(1621) : eval()'d code 21 errorHandler->error_callback
/showthread.php 1621 eval

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kanionkowy kalendarz
Kalendarz z kozami po mnie chodzi i już. Tylko nie wiem co na to Kanionek....

Można by taki kalendarz zrobić nie angażując zbytnio Kanionków. Musiałybyśmy poprosić Kanionka o zgodę na kradzież zdjęć.
Wydaje mi się że zdjęcia z bloga mają wystarczającą wielkość i jestem pewna że bez problemu zdjęcia do kalendarza  wybierzemy.
Wujek google po wpisaniu frazy "foto kalendarz z twoimi zdjęciami"  wypluł mi masę wyników.
Kliknęłam http://www.fotokalendarz24.pl/. Przy zamówieniu powyżej 21 sztuk kalendarzy w formacie A3 cena wynosi 12,90zł  (a na pewno da się znaleźć taniej i być może lepiej)
 Mogłybyśmy ustalić cenę kalendarza np. na minimum 50zł + cena wysyłki.

Z zaczęciem kalendarza w dowolnym miesiącu nie ma problemu, mało tego można ustalić że "rok oborowy" trwa 17 miesięcy (dopłata 5 zł za każdą kartkę). 
W kalendarzu można sobie zaznaczyć ważne oborowe święta np. urodziny Kachny i Lucka i imieniny Zeroerha Smile 
Potrzebna byłaby koza która ten kalendarz poskleja (szablon jest prościutki) i skoordynuje odbiór kasy, kalendarzy i dystrybucję towaru i odeśle resztę kasy Kanionkom.

Jestem chętna na jeden kalendarz i marzę o zdjęciu z ostatniego postu. Ale najlepiej gdyby wyboru zdjęć dokonał Kanionek

Załączone pliki Obrazki

Odpowiedz
Pory roku są fajne... (szablon)
Mogłabym to posklejać i zamówić. Święta musiałyby być jednakowe dla wszystkich Kóz.

Na miesiąc kiedy jest Wielkanoc proponuję fotę Pippi z koszyczkiem (tę z paska po prawej)!
Odpowiedz
Tylko Kanionek musi nam udzielić błogosławieństwa....
Odpowiedz
Mata błogosławieństwo.

1.Fotki z bloga mają za małą rozdzielczość i będzie to wyglądać jak przez okno. Wybierzcie foty, podeślemy oryginalny rozmiar - też szału nie będzie.
2.A już myślałem, że Mitenki odpłynęła okrętem na Wyspy Owcze. Witamy!
3.Coś tam, coś tam odeślemy kasę - dajcie sobie spokój.
Odpowiedz
(21-01-2017, 12:03 PM)Atos napisał(a): 2.A już myślałem, że Mitenki odpłynęła okrętem na Wyspy Owcze. Witamy!

Dzięki za powitanieSmile
Do San Escobar płynęłam. A trafiłam na ocean depresji.
Odpowiedz
Dzięki Atos Smile za błogosławieństwo!

To nieśmiało zaproponuję następne zdjęcie:

Mitenki, na razie możemy się rokiem podzielić i co drugi dzień świętować Smile

Załączone pliki Obrazki

Odpowiedz
Paryja :D
Zeroerha samo nie wie tak do końca, kiedy ma imieniny, więc sprytnie postanowiło świętować za każdym razem ;)

A ze zdjęciami to jest jedna wielka męczarnia, nie wiem, jak to zrobicie.
Przeglądnęłam cały blog, wybrałam najpierw takie, które mi się najbardziej podobają, uwzględniając, że ma na nich być koza - nie człowiek, nie roślina, i (nie wiem, jak to zrobiłam, jakimś nadludzkim wysiłkiem woli) nie kotek. Potem przesiałam te najbardziej "kalendarzowe". Potem przesiałam jeszcze pięć razy, albo trzydzieści, nie pamiętam. Z bólem. A i tak zostało mi dwaściadziewięć...
Odpowiedz
To dawaj zdjęcia. Wiesz, zawsze można wrzucić po dwa na miesiąc, albo można zrobić głosowanie, albo zamówić trzy rodzaje kalendarza Wink

Są już trzy chyba zainteresowane Kozy Smile W tym tempie chyba uda nam się zamówić kalendarz na styczeń, a w tym roku znów koniec świata...
Odpowiedz
Sugeruję podać linki do zdjęć - mniej zachodu. Jak się dogadacie, wrzucę paczkę na serwer.
Odpowiedz
(24-01-2017, 09:00 AM)paryja napisał(a): W tym tempie chyba uda nam się zamówić kalendarz na styczeń, a w tym roku znów koniec świata...

Przyszłego roku chyba...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości