Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1015 eval
/printthread.php 207 get_post_attachments
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
File Line Function
File Line Function

FOK - kozie sery bez kozery
Kozuchy - Wersja do druku

+- FOK - kozie sery bez kozery (https://kanionek.pl/forum)
+-- Dział: FOK (Forum Obory Kanionka) (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Dział: Nasze zwierzątka, cudze zwierzątka (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Kozuchy (/showthread.php?tid=50)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Kozuchy - paryja - 09-03-2017

Mitenki dorosłe koziołki też umieją galopować Wink a dwa! to dopiero umieją!
Weź mówię Ci... i sąsiedzi z dołu się ucieszą
.
.
.
.
jak w końcu wywieziesz koziołki w cholerę Smile

RE: Kozuchy - paryja - 11-03-2017

A ja Kozę Bukę poznałam Smile
A w tym wątku o tym piszę, bo kozy dostały od niej dynię (i oczywiście obciachu narobiły bo żarły tą dynię jakby od tygodnia nic nie widziały ) i suchy chlebek a ponadto w trakcie wizyty Buki koza Bocja urodziła córeczkę Smile Prawdziwą czekoladową alpejkę.

Mam czterech chłopczyków i dwie dziewuchy .

I obiecuję że narobię zdjęć i wszystkich maleńtasów Wam pokażę tylko niech się zrobi jaśniej bo matki tym najmniejszym nie pozwalają wychodzić a w stajence ciemnawo i nic nie widać.

RE: Kozuchy - Atos - 11-03-2017

Paryja, mi się wydaje, czy elektryfikacja nie dotarła do stajenki? Patrząc na fotę z busem DHL, ładny masz krajobraz. Kiedyś leciałem samolotem nad Alpami i widok wiosek położonych w dolinach, między górami był powalający. Co ciekawe, były naprawdę małe, więc podejrzewam, że są zasiedlone przez outsiderów jak my. Może 0RH+ ma większą wiedzę w tym zakresie?

RE: Kozuchy - paryja - 12-03-2017

Dotarła elektryfikacja ale niewiele daje. Z lampą niewiele widać (o moich zdolnościach fotograficznych pisałam) zdjęcia wychodzą jak z ogłoszeń OLX Wink

Krajobraz mam baaardzo ładny, pod warunkiem że wespnę się na wyżyny, z dna dolinki niewiele widać. W okolicy są nawet miejsca skąd widać Tatry i Bieszczady.
No, Tatry rzadko.

RE: Kozuchy - zeroerhaplus - 12-03-2017

(11-03-2017, 11:46 PM)Atos napisał(a): Kiedyś leciałem samolotem nad Alpami i widok wiosek położonych w dolinach, między górami był powalający. Co ciekawe, były naprawdę małe, więc podejrzewam, że są zasiedlone przez outsiderów jak my. Może 0RH+ ma większą wiedzę w tym zakresie?

To, co sprawia, że wioski austriackie tak malowniczo wyglądają na pocztówkach nazywa się kabel ziemny ;)
Inna sprawa, że Austriacy to naród oszczędny, a co za tym idzie i bogaty, więc stać ich na ciekawe rozwiązania w domu i ogrodzie typu solarki, wiatraczki, itepe (o których my możemy tylko pomarzyć, ale to inna sprawa). Poza tym tutaj co krok budowane są elektrownie wodne (spadek terenu + woda = wiadomo ;), które bez problemu zaopatrują całe wioski (i miasta) w prąd. Poza tym niestety zburzę Twoje romantyczne wyobrażenie o wioskach pełnych outsiderów - tu po prostu tak wygląda mapa zaludnienia : Wiedeń i miliony wiosek dookoła ;) Wiosek pełnych zwykłych, pospolitych ludzi :)

RE: Kozuchy - kanionek - 13-03-2017

Czyli wszystko się zgadza - obywatele Austrii dzielą się na wiedeńczyków i ałtsajderów Wink
I mówisz, że zwykli, pospolici... To byłaby miła odmiana, po tych wszystkich niezwykłych tutejszych, wszystkowiedzących wróżulach Dżerych, i innych specjalistach we wszystkich dziedzinach życia, sportu i nauki, że nie wspomnę o polityce.
(jesteśmy akurat po kilku rozmowach z różnymi urzędasami, co to były z gatunku tych, że "buty spadajo". Ja nie wierzę, że ci ludzie kończyli jakiekolwiek studia, a nawet pal diabli studia - ja nie wierzę, że oni potrafią sobie sami buty zawiązać, i na pewno mają od tego ludzi, na odpowiednio opłaconych stanowiskach, oczywiście nic po znajomości, tylko z konkursu na kompetencje. Nawet nie chce mi się o tym pisać, ale jedna taka hi-hi-historyjka: na pytanie małzonka, dlaczego w naszej gminie nakładany jest na mieszkańców najwyższy możliwy podatek, pani odpowiedziała: "bo wie pan, bo TO BIEDNA GMINA JEST". Tadaaam!)

I mówisz, że elektrownie wodne co krok? Phi, do nas raz na trzy miesiące MPO dojeżdża i zabiera śmieci! Big Grin

RE: Kozuchy - mitenki - 13-03-2017

(13-03-2017, 12:02 AM)kanionek napisał(a): na pytanie małzonka, dlaczego w naszej gminie nakładany jest na mieszkańców najwyższy możliwy podatek, pani odpowiedziała: "bo wie pan, bo TO BIEDNA GMINA JEST". Tadaaam!)

Ale Kanionku, przeca to jest LOGICZNE - biedniejszy płaci wyższe podatki, wyższe odsetki od kredytu itp.

RE: Kozuchy - paryja - 14-03-2017

Koźlątka  są dla mnie za szybkie, robię zdjęcia maluchom a potem się okazuje że na zdjęciach sama ściółka. Czasem z bobkiem ...

To synek Lalki, jakoś z jedzeniem mi się kojarzy, 3bit ?

Torcik orzechowo-czekoladowy Wink

Demoniszcze jest sprytne bardzo, biega od kozy do kozy i zanim one się zorientują już trzy łyki z cycków ściągnie, a takie bezradne było...

To córeczka Bocji urodzona w sobotę.

RE: Kozuchy - mitenki - 14-03-2017

(14-03-2017, 02:11 PM)paryja napisał(a): To córeczka Bocji urodzona w sobotę.

Wygląda jak mój koteł, tylko ma większy łepek i uszy Smile
Demoniszcze Heart Wszystkie poza nim alpejskie w typie?

RE: Kozuchy - wy/raz - 14-03-2017

Ale śliczna córeczka z uszkami jak wiatraczek ;-)). Na tym zdjęciu z góry kózki wyglądają jak takie myziate szaliczki. A Demoniszcze jakie ma inteligentne spojrzenie. Ale mąż związał mi ręce, żeby się po niego nie wyciągały. Jest cudny. Ale wszystkie bez wyjątku niech się dobrze chowają.