Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.31 (FreeBSD)
|
Kozuchy - Wersja do druku +- FOK - kozie sery bez kozery (https://kanionek.pl/forum) +-- Dział: FOK (Forum Obory Kanionka) (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze zwierzątka, cudze zwierzątka (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Kozuchy (/showthread.php?tid=50) |
RE: Kozuchy - paryja - 23-10-2016 BARDZO PROSZĘ mnie nie uświadamiać Nie dopuszczam do świadomości że któraś mi urodzi przed końcówką lutego! Inaczej zacznę alarmy porodowe za tydzień Atosie, a zapisałeś datę ? RE: Kozuchy - kanionek - 24-10-2016 Drogi Atosie. Zupełnie nie rozumiem, o czym mówisz! To znaczy owszem, jasne, że nie jestem w stanie utrzymać Pacanka na smyczy, i gdy widzę, że Śmierć macha do mnie kosą zza węgła, to puszczam smycz, ale TO BYŁO NA PODWÓRKU, i Pacanek poleciał tam, gdzie miał nadzieję dostać ziarka, czyli do drzwi od warsztatu. NO CHYBA, że masz na myśli ten dzień w okolicy połowy października, gdy przyszedłeś do mnie i powiedziałeś, że nie domknąłeś furtki północnej i wtedy Irena... Ale nie wiem, no nie wiem, może to moja pamięć mnie myli ;-P RE: Kozuchy - RozWieLidka - 25-10-2016 Kooooozzzy i łosiołek i łowiecki - a wszytkie taakie pikne ???? ach ach, wzdech, wzdech. Yyy a co to za zapytajniki mi wyskoczyły? To buźki uśmiechnięte miały być! RE: Kozuchy - paryja - 15-02-2017 Trzynastego lutego roku bieżącego, ze związku kozy hm alpejskiej Kasiuli i koziołka alpejskiego Laski, przyszedł na świat czarny jak noc, Mhoczny Symbol Szatana Początek miał kiepski i nieco się o niego martwiłam, bo miał całkiem gumowe nóżki i nie dawał rady wstać. Wczoraj już nóżki mu się wzmocniły i już sam, bez mojej pomocy przypinał się do cyca. Jeszcze się biduś zatacza i nie stoi jeszcze na kopytkach tylko na piętach, postępy jednak są, więc jestem dobrej myśli. Mamusia jest nieco zdziwiona przychówkiem ale troskliwie się gówniarzem zajmuje. Zdjęcia wrzucę jak się Demoniszcze całkiem pozbiera, bo dowody jego niemowlęcej nieporadności mogą źle wpłynąć na przyszłą karierę RE: Kozuchy - wy/raz - 15-02-2017 (15-02-2017, 03:42 PM)paryja napisał(a): Trzynastego lutego roku bieżącego, ze związku kozy hm alpejskiej Kasiuli i koziołka alpejskiego Laski, przyszedł na świat czarny jak noc, Mhoczny Symbol Szatana Gratulacje . Wszystkiego dobrego dla nowego przychówku i ciebie. Czekam na zdjęcia Lucyferka vel Lucka. RE: Kozuchy - Kachna - 16-02-2017 (15-02-2017, 04:22 PM)wy/raz napisał(a):(15-02-2017, 03:42 PM)paryja napisał(a): Trzynastego lutego roku bieżącego, ze związku kozy hm alpejskiej Kasiuli i koziołka alpejskiego Laski, przyszedł na świat czarny jak noc, Mhoczny Symbol Szatana Nazwij go Aniołek, Andżel, Angieł - przekornie RE: Kozuchy - paryja - 16-02-2017 Nie jest łatwo Demoniszczu fotkę strzelić ale coś się udało. Tegorocznych szczeniaków staram się nie nazywać bo wszystkie muszą pójść do ludzi, a takie nazwane to wiadomo, trudniej oddać. Ale Angiełek mi się podoba. Albo Angiełek Mefiu RE: Kozuchy - mitenki - 16-02-2017 Wow! ale pikne! Tylko skąd ono takie czarne? Przez komin wlazło? ) RE: Kozuchy - paryja - 16-02-2017 Otóż nie wiem Tzn. trochę wiem. Zadzwoniłam z ciekawości do byłej właścicielki moich "diabłów świętokrzyskich" i okazałosię że tatuś diabłów (również alpejczyk) przenosi czarne geny. I oni też mają w tym roku urodzaj na czarne. Musi któraś praprababcia mezalians popełniła RE: Kozuchy - mitenki - 16-02-2017 (16-02-2017, 01:30 PM)paryja napisał(a): Musi któraś praprababcia mezalians popełniła Z kominiarzem? ) |