Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1015 eval
/printthread.php 207 get_post_attachments
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1015) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1015 eval
/printthread.php 207 get_post_attachments

FOK - kozie sery bez kozery
Kozuchy - Wersja do druku

+- FOK - kozie sery bez kozery (https://kanionek.pl/forum)
+-- Dział: FOK (Forum Obory Kanionka) (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Dział: Nasze zwierzątka, cudze zwierzątka (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Kozuchy (/showthread.php?tid=50)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Kozuchy - RozWieLidka - 07-02-2016

Słodkości SmileSmileSmileSmileSmile mlask

RE: Kozuchy - dolmik - 07-02-2016

Heart Heart Heart Piękności!!! Do zacałowania!!!

A kot przechodzi na dietę. Taki sam jak Pączusia!! A dwa razy cięższy!!!! Garfielda w domu hoduję! Blush

Bardzo dziękuję za lekcję poglądową. I poproszę o więcej Big Grin Luuuubię zdjęcia Big Grin Zwierzakowe zdjęcia Big Grin

RE: Kozuchy - zeroerhaplus - 07-02-2016

Widzę, Paryjo, że za Wami kilka ciężkich dni. Ważne, że Pączunia (śliczne koźlęcie!!!!!) się trzyma, niechaj żyje długo i szczęśliwie. Nie mówię nic nowego, wiem, ale tak jest :)

Za takim kozim mlekiem też bym się raczej czołgała, nie dziwię Ci się :)
Gratulajce :))

RE: Kozuchy - paryja - 08-02-2016

Dziś znowu odrobinę zdoiłam napęczniały cycek Romuald (w kalendarzu dziś imieniny Romualda Wink) przegotowałam kilka łyżek mleka i się nie ścięło czyli chyba już jest normalne mleko ! mam tego całe PÓŁ SZKLANKI ! Smile jutro kawa z kozim mlekiem Smile

Pączka idzie sobie powolutku, aż tu nagle... tylna połowa jej ciała wykonuje podskok! więc przednia, nie chcąc być gorsza, też skacze, wygląda to tak jakby działo się to bez udziału świadomości koziny Smile Mała uznaje że to nawet fajne i usiłuje manewr powtórzyć, ale ciałko jej nie słucha, więc zniechęcona układa się do drzemki z nadzieją że obudzi się dorosłą kozą Smile

RE: Kozuchy - paryja - 09-02-2016

Moje drogie Kozy !
Potrzebne od zaraz imię dla kozuchy . Nie Luśka niczego nie urodziła, dostałam w prezencie od Chłopa Big Grin
Koza miała być zadbana, zasuszona, nie w ciąży i dwuletnia. Na pewno jest zasuszona na pewno nie jest zadbana i na pewno jest w ciąży.
Mieszkała w komórce o wymiarach nieomal unijnych czyli 1,5 m na kozę. do towarzystwa miała dwie gęsi w komórce obok.

Jest strasznie towarzyska, łazi na zmianę za jedną i drugą kozą wpychając pysk w ich zajęcia Wink , źdurając nosem w dupę i gdzie tam jej się która nadstawi. 
Ma straszliwie zaniedbane racice (chodzi na piętach), brudna jest jak nieboskie stworzenie, i niesamowicie urocza Big Grin 

A oto Ona :    

Tło zdjęć stanowią pozostałości stodoły : belki, pustaki deski i inne grube śmieci które są świetnym kozim placem zabaw Smile
Jutro postaram się zrobić zdjęcia na których będzie widać kolor kozuchy, a ładny ma: szylkretowy.

RE: Kozuchy - mitenki - 09-02-2016

(09-02-2016, 08:19 PM)paryja napisał(a): Moje drogie Kozy !
Potrzebne od zaraz imię dla kozuchy . Nie Luśka niczego nie urodziła, dostałam w prezencie od Chłopa Big Grin
Jak na szybko i od Chłopa, to... Chłopczyca Wink))

RE: Kozuchy - zeroerhaplus - 09-02-2016

O!!!
Mnie tam jej z pyska Melanią patrzy (choć paszczę ma jak borsuk), ale zobaczymy, co inni powiedzą :)
Faktycznie, strasznie sympatyczne bydlę :)

Czy to coś wyzierające ze stodółki to młoda Pączkówna?

RE: Kozuchy - paryja - 09-02-2016

Tak to mała Pączka.
Meeelania Smile ładnie.

Trochę się o nią martwię, najbardziej o to chodzenie "na piętach", bo to może nie od racic zaniedbanych tylko jakiś niedobór, albo może żytem karmiona i tak dziwnie okulała albo nie wiem co. To była koza babci, po śmierci właścicielki chyba nie bardzo się nią przejmowano, ot karmili żeby nie zdechła. Kiedy tam byliśmy właścicielka rzuciła jej na glebę cztery mocno nadgniłe jabłka którymi koza wcale się nie zainteresowała.
Kiedy ja dokładnie obejrzałam w domu, okazało się że jest w ciąży i to raczej wysokiej, mam nadzieję że podróż jej nie zaszkodziła.
Jest niesamowicie kontaktowa i ciekawska Smile w porównaniu do wycofanej Romuald i szurniętej Luśki to po prostu oaza spokoju i życzliwości Smile

RE: Kozuchy - dolmik - 10-02-2016

Fajna kozula Smile Jak od babci to może Ciotka? Big Grin
Ciotka Józia? Big Grin

RE: Kozuchy - Ciociasamozło - 10-02-2016

(10-02-2016, 04:39 AM)dolmik napisał(a): Fajna kozula Smile Jak od babci to może Ciotka? Big Grin
Ciotka Józia? Big Grin

Albo Babcia Jadzia Smile ? (bo jak milutka, to nie może być Baba Jaga Wink )