Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/class_error.php 153 errorHandler->error
/inc/functions.php 476 errorHandler->error_callback
/global.php 490 my_date
/printthread.php 16 require_once
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$confirm_title - Line: 14 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 14 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_collapse - Line: 15 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 15 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$expcol_expand - Line: 16 - File: global.php(958) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(958) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 958 eval
Warning [2] Undefined variable $unreadreports - Line: 31 - File: global.php(961) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(961) : eval()'d code 31 errorHandler->error_callback
/global.php 961 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_forumteam - Line: 2 - File: global.php(1047) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1047) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/global.php 1047 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$bottomlinks_markread - Line: 16 - File: global.php(1070) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/global.php(1070) : eval()'d code 16 errorHandler->error_callback
/global.php 1070 eval
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$archive_pages - Line: 2 - File: printthread.php(287) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/printthread.php(287) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/printthread.php 287 eval
/printthread.php 117 printthread_multipage
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1042 eval
/printthread.php 207 get_post_attachments
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$postbit_attachment_filename - Line: 2 - File: inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code PHP 8.1.31 (FreeBSD)
File Line Function
/inc/functions_post.php(1042) : eval()'d code 2 errorHandler->error_callback
/inc/functions_post.php 1042 eval
/printthread.php 207 get_post_attachments

FOK - kozie sery bez kozery
Kozuchy - Wersja do druku

+- FOK - kozie sery bez kozery (https://kanionek.pl/forum)
+-- Dział: FOK (Forum Obory Kanionka) (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Dział: Nasze zwierzątka, cudze zwierzątka (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: Kozuchy (/showthread.php?tid=50)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Kozuchy - kanionek - 22-01-2016

I to jak zasługuje! Właśnie napisałam w komenciach, co mi dziś rano zrobiła.
Romuald, jeśli nas słyszysz - masz nagrabione jak w parku liści.

RE: Kozuchy - paryja - 22-01-2016

Dziecko ustawilo mi klawiaturę ekranową .laptop działa ale klawiaturę szlag trafił. Wino było słodkie niestety. Chyba muszę się rozejrzeć za "nowym' laptopkiem. Pisanie myszką może jest zabawne ale strasznie czasochłonne.
Wasze uwagi o karnym jeżyku, Romuald przekazałam, wysłuchała, jak to ona, z życzliwym zainteresowaniem Wink ale bardziej była zainteresowana owsem.

RE: Kozuchy - kanionek - 23-01-2016

Moja klawa w klaptopie padła już dawno, bez rozlewania na nią czegokolwiek. Jeśli masz gdzieś jakąś starą klawę od peceta (na USB lub bezprzewodową), to sprawdź, powinna współpracować. Można też wymienić samą klawiaturę w laptopie, koszt oczywiście w zależności od laptopa - różny, sprawdź choćby na Allegro po modelu (jesli piszę rzeczy oczywiste, to przepraszam, ale sama do niedawna nie wiedziałam, że można wymienić klawiaturę w lapku). Do mojego nowa kosztuje chyba ze stówę, więc kupiłam używaną bezprzewodową za trzy dychy i po prostu mam laptopa dwuczęściowego Wink

Pisanie na ekranowej to faktycznie zajęcie dla masochisty Smile Gdyby coś ważnego/pilnego, w czym mogłabym pomóc - dzwoń Smile

RE: Kozuchy - paryja - 23-01-2016

Spoko , klawiatura już się naprawiła, sama Smile widocznie wino nie było aż tak słodkie, a tony kurzu i kocich kłaków pod klawiszami, przyjęły główny ciężar uderzenia Smile W tego laptopa już raczej inwestować nie będę, biduś ma już chyba z osiem lat i cięęężkie życie za sobą, nie działa mu połowa rzeczy, a kabel ma "przyspawany" do dupki klejem na gorąco Big Grin Sprawdziłam na olx że kilkuletni sprawny! laptop to jakieś trzy stówy, więc chyba założę sobie skarbonkę na nowy laptop a tego odeślę na zasłużoną emeryturę na strych Smile

Kozy bez zmian Smile

Się naprawiła, bo wyschła, mówię Ci Smile Najważniejsze, to odłączyć natychmiast po zalaniu i nie używać, najlepiej podsuszyć nawet suszarką do włosów, a nie używać, bo większośc płynów przewodzi prąd i można coś zjarać, a wtedy kuku na zawsze i nie ma czego ratować. Pamiętam, jak raz w hotelu telefon wpadł mi do muszli... Dobrze, że to wieczór był i po robocie. Telefon służbowy, więc tym bardziej zgroza i przerażenie, wyświetlać zaczął jakieś tęcze i chińskie krzaki, więc go szybko rozłożyłam na części i wysuszyłam... nad lampką nocną. Bo to nie był sezon grzewczy i jedynym źródłem ciepła była właśnie żarówka. Ułożyłam jakąś konstrukcję nośną nad abażurem i telefon po złożeniu rano do kupy działał jak ta lala, jeszcze przez kilka lat.

O tak, osiem lat to dla lapka jak 120 dla człowieka. Niby jeszcze żyje, niby widzi na jedno oko i pamięta, w który otwór wpakować kanapkę lub kleik, ale po jeździe wyczynowej na nartach zostały już tylko wspomnienia i kilka przykurzonych zdjęć.

No nic. Jeśli dobrze liczę, że Romuald założyła fundusz cyckowy 5 grudnia, to nie ma cudów, do 5 lutego pewnie urodzi. No chyba, że nie Big Grin Ale nas trzyma w niepewności, koza jedna...

Bardzo chciałam pokazać Wam Romuald w postaci cycatego spławika na rekiny, ale mój net cholerny nie chce wpuścić ani jednego zdjęcia, wrrrr .
Kanionku zadzwonić do Ciebie nie mogę bo nie doszedł mail z numerem.

chyba się udało

spławik Smile

Mam nadzieję że tym razem zdjęcia nie są za duże Smile
Całe kozy bez szczegółów intymnych pokażę wam inną razą bo tą by mnie szlag trafił i ledwo zipiącego laptopa rozbiłabym sobie na łbie Smile

Piękne cycki! Piękne czworaczki Big Grin
Ona jest tuż, tuż. Ale Cię czeka niedługo radocha Smile

Jakie cholera czworaczki ? Weź mnie nie strasz !!!!

Od jakichś dwóch tygodni nie widzę zmian ani w wyglądzie ani w zachowaniu Romuald. Pewnie są, ale tak znikome że nie zauważam.

Tym bardziej wiadomo, że to już niedługo - koźlaki siedzą w blokach, gotowe do startu, już nie rosną, dokonywane są tylko jakieś ostatnie poprawki (u dziewczyn dłuższe rzęsy, u chłopaków loczki na grzywce, wiesz, takie tam), wszystko zapięte na ostatni guzik (hm...).

No dobra, może nie czworaczki, ale dwójeczka prawie pewna. No niby pierwiastki zachodzące w ciążę w wieku bardzo młodym częściej rodzą jedynaków (lub "czki"), ale Ziokołek też bardzo starą panną nie była, a piękną parkę powiła Smile

Smsa dostałam Smile nie mogę odpisać bo konto mam chwilowo zablokowane.
Mam nadzieję że Romuald w środku ma ani mniej, ani więcej tylko dwa koźlątka z rzęsami Wink
Gdyby była czwórka, tfu tfu odpukać, musiałyby mieć na imię : Pipetka, Pepitka, Popitka i Petit Smile