Wystąpiły następujące problemy: | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Warning [2] Undefined property: MyLanguage::$today_rel - Line: 476 - File: inc/functions.php PHP 8.1.29 (FreeBSD)
|
Lucy i Willow - Wersja do druku +- FOK - kozie sery bez kozery (https://kanionek.pl/forum) +-- Dział: FOK (Forum Obory Kanionka) (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze zwierzątka, cudze zwierzątka (https://kanionek.pl/forum/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Lucy i Willow (/showthread.php?tid=105) Strony:
1
2
|
Lucy i Willow - Willow - 03-01-2020 Pewnie nikt nie przeczyta, ale...Zawsze bylam psia, rottwailler Vip( pierwszy moj w doroslym zyciu, najlepszy pies pod sloncem), owczarek niemiecki, kaukaz, mastif tybetanski ,mops-tak kurde mops a nawet dwa...i drugi rottwailer- skaranie boskie, schizofremia i morderca pierwszy kot byl corki-bo mamo musze kota, umre bez kota itd...kot z odzysku, boskie czarne malenstwo znalezione przez psa . Corka wytrzymala chwile, mamo jednak nie lubie kota,kuweta mnie przerasta, niech bedzie twoj, tylko go zabierz...Julian byl koci bardzo ale kochany. Gdy odszedl za teczowy most czarna rozpacz i jak zyc...Pojawila sie Tosia, kot zachodnipomorski...Kota jak pies, gdzie ja tam i ona, wszedzie...kuchnia, lozko, toaleta co pan chcesz, tzw kot przewodnik...Zginela smiercia tragiczna, do tej pory mam wyrzut na sumieniu, bo po co kotu pokazywac ze swiat za oknem jest fajny ....dol totalny i chec umarcia, kto stracil futerko zrozumie, a kto nie to na drzewo...I zebym jednak nie chciala tak calkiem umrzec, maz pozwolil kota nastepnego ( chociaz psiarz raczej). No dobra, jestem potworem i mam rasowego kota. Na burme trafilo, bo to taki piesowy kot, kocha ludzi, lubi gadac i w ogole...Lusia tam gdzie ja...spi ze mna, chodzi za mna, gada do mnie, oblizuje mi twarz i wlosy, gladzi mnie lapka po twarzy i jest moim cieniem. Kto nie lubi kotow niech chwile spedzi z burma...bedzie chcial kota o taki szczurek byl 3mies kot waga 0,95 taaa i niestety moj telefon robi za dziwne zdjecia, bo kazdy plik jest za duzy...a ja techniczny idiot, wiec tego, nie da sie to bylo zdjecie od hodowcy, moje nie wchodza...MalyZonku ratunku RE: Lucy i Willow - Willow - 04-01-2020 No jak rany faktycznie techniczny idiot, bo czemu to zdjecie takie wielgasne wyszlo to nie mam pojecia RE: Lucy i Willow - kapelusznik68 - 24-01-2020 (04-01-2020, 03:37 PM)Willow napisał(a): No jak rany faktycznie techniczny idiot, bo czemu to zdjecie takie wielgasne wyszlo to nie mam pojecia Na takiego to kadru nie szkoda. Każde zdjęcie będzie za małe. Ja tam zawsze wolałam kociaki od szczeniaków. RE: Lucy i Willow - Willow - 24-01-2020 (24-01-2020, 03:54 PM)kapelusznik68 napisał(a):(04-01-2020, 03:37 PM)Willow napisał(a): No jak rany faktycznie techniczny idiot, bo czemu to zdjecie takie wielgasne wyszlo to nie mam pojecia To tak ja ja a teraz wygląda jeszcze lepiej, no sama zobacz na awatarku jakie oczyska jej urosły piękne ale do teraz nie ogarniam jak to zdjęcie takie wielkie RE: Lucy i Willow - kapelusznik68 - 24-01-2020 (24-01-2020, 04:42 PM)Willow napisał(a):(24-01-2020, 03:54 PM)kapelusznik68 napisał(a):(04-01-2020, 03:37 PM)Willow napisał(a): No jak rany faktycznie techniczny idiot, bo czemu to zdjecie takie wielgasne wyszlo to nie mam pojecia Bo mniejsze nie pomieściłoby tyle słodyczy. RE: Lucy i Willow - erdsa - 26-02-2020 Piękny kicior RE: Lucy i Willow - Willow - 27-05-2020 Może z telefonu się uda wstawić zdjęcie ? (27-05-2020, 02:02 PM)Willow napisał(a): Może z telefonu się uda wstawić zdjęcie ? no nie udało się RE: Lucy i Willow - kapelusznik68 - 27-05-2020 A ja mieszkam z cyklopką RE: Lucy i Willow - Willow - 27-05-2020 (27-05-2020, 03:23 PM)kapelusznik68 napisał(a): A ja mieszkam z cyklopką Ślicznota to wychodzi że tylko ja taka sierota jestem i nie umiem w internety a jeszcze coś mi się zj..spsuło w kompie i zdjęć nie mogę otwierać...nosz jeżu kolczasty RE: Lucy i Willow - kapelusznik68 - 27-05-2020 (27-05-2020, 03:42 PM)Willow napisał(a):(27-05-2020, 03:23 PM)kapelusznik68 napisał(a): A ja mieszkam z cyklopką Jak piszę post to na dole mam napis Nowy załącznik z lewej i dodaj załącznik z prawej. Najpierw faktycznie wlazło mi wielkie zdjęcie ale sobie zmniejszyłam. |